Alcanar comença el curs escolar amb normalitat després dels aiguats. Els treballs d’urgència entre ajuntament, serveis territorials i generalitat han fet possible arribar a temps el dia marcat per l’inici de curs tant a l’institut, com a l’escola de primària que van quedar molt malmeses per l’aigua fa només 12 dies.

Els danys que presentaven tant l’IES Sól de riu, així com l’escola Joan Baptista Serra, ja que es troben a cada banda de carrer, van ser nombroses i molt importants el passat 1 de setembre. Els treballs conjunts entre Serveis territorials, l’ajuntament, delegació de govern i els mateixos docents, ha sigut la clau per poder arribar a temps a l’inici de curs. Els docents a més han estat doblement afectats, ja que els seus cotxes – 62 cotxes en total- van ser afectats pels aiguats de tal manera que 61 d’ells es consideren sinistre, i han hagut de fer cotxes comuns per poder anar al treball. Ara els alumnes tindran als professors i mestres com a referents educatius i també de resiliència, treball i entrega. Ja que en el seu esforç han aconseguit en un temps rècord, tornar a la normalitat.

Autor: