La Ràpita acull, a partir del 17 de setembre i fins al 3 d’octubre, la 31a edició de les Jornades gastronòmiques del polp i l’arròs, la qual combina aquests dos productes de proximitat i de temporada. Com en l’edició anterior, enguany, les jornades també se celebren amb restriccions i les normes sanitàries que implica la pandèmia de la Covid-19.
Les Jornades Gastronòmiques del Pop i l’Arròs de La Ràpita són una oportunitat única per assaborir els menús que els restaurants de la Ràpita han preparat amb els millors productes del Delta. Una desena de restaurants són els que oferiran menús en unes jornades gastronòmiques consolidades al municipi que permeten donar a conèixer la qualitat de la cuina rapitenca.
L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, destaca que “són unes jornades que fa més de 30 anys que es porten a terme i que consoliden la Ràpita com la capital gastronòmica del sud de Catalunya, a partir de productes de proximitat que ens identifiquen, com és l’arròs en plena sega”.
Els menús, en què el polp i l’arròs seran els elements protagonistes de les jornades, oscil·len entre els 30 i 45 €. Els restaurants que hi participen són Albert Guzmán, Can Batiste, Can Vicent, Casa Ramon Marinés, Freddy Caliu Familiar, Juanito Platja, Arrosseria Llansola 1921, Cal Manú, Miami Can Pons i Txapo&Noves Algues.