Efectius de la Guàrdia Civil s’han fet càrrec de les diligències per tal d’esclarir l’aparició d’una llanxa de gran capacitat a Deltebre. Es tracta d’una embarcació de les que habitualment es fa servir per al narcotràfic. La llanxa va aparèixer semienfonsada al riu, ja que segons algunes fonts va patir desperfectes en intentar descarregar-la del camió on la transportaven. Les persones que intentaven posar la llanxa al riu van fugir en veure els desperfectes a l’embarcació, deixant-la abandonada. A banda de l’embarcació i dels motors de gran potència també es van poder incautar desenes de garrafes de combustible i d’alguns aliments, fet que fa pensar que s’estava preparant per a un viatge de llarga distància. No obstant, no es va trobar droga a l’embarcació. Cal recordar que fa unes setmanes es va poder incautar una embarcació similar al delta de l’Ebre quan van aturar el vehicle en què estava sent transportada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.