Els Bombers han donat assistència a les persones que hi ha al càmping Alfacs d’Alcanar (Montsià), afectades per l’aiguat que ha caigut aquest dimecres a les Terres de l’Ebre. Hi ha dotze bungalous que han patit danys i unes 70 persones s’han confinat a les instal·lacions de restauració, que es mantenen en bon estat.

Fins a les tres del migdia els Bombers han rebut 304 avisos relacionats amb aquest episodi meteorològic, dels quals 219 a Alcanar. A més a petició de l’Ajuntament d’Alcanar, la Creu Roja ha acollit 20 persones al pavelló municipal a conseqüència de les pluges. Té capacitat per a 50.

D’altra banda, a causa del tall ferroviari, quatre trens han quedat aturats. Renfe hablitarà dos autocars per fer el transport alternatiu per carretera fins a Vinarós de 210 persones afectades pel tall.

Autor: