El R-Bítem, equip amfitrió, es va emportar merescudament el torneig Mariano Toha. És la segona vegada, en 48 edicions, que assoleix el títol.
Els de Bítem van fer una molt bona imatge. Es van imposar a la primera semifinal al Tortosa (1-0). Un gol de Viña, després d’una jugada d’Emili, va valdre el triomf.
A la final, els de Vallés va guanyar a l’Amposta per 2-0, amb golàs de Balada al primer temps, i d’Adrià Tortajada, al segon.

En l’altra semifinal, l’Amposta va superar la Rapitenca als penals després de l’empat a un gol en què va acabar el partit.
L’equip ampostí es va presentar al Torneig minvat per les baixes, amb jugadors del filial a la convocatòria. Els porters Manel i Gerard van ser baixa així com Martos, Becerra, Valcàrcel, Quim i Marc Rubio. Isaac, encara recuperant-se, va poder jugar uns minuts.

Abans de l’inici dels partits, els besnets i el net de Mariano Toha van fer el llançament d’honor.
Més de 500 persones van veure els partits a l’estadi Josep Otero.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.