Canal Terres de l’Ebre retransmetrà en directe alguns dels actes de les Festes de la Cinta 2021. El primer serà el dissabte 28 d’agost des del Parc Municipal de Tortosa. Es tracta de la proclamació de la Reina i Reina Infantil i el pregó a càrrec d’Estrella Martínez, directora d’Infermeria de l’Hospital Verge de la Cinta a partir de les 19,30 hores.

El segon directe serà des de la renovada plaça de l’Ajuntament amb motiu del tradicional concert de la Banda Municipal de Música el divendres 3 de setembre a les 20,30 hores. Per últim, i també des d’un nou escenari, el de la nova plaça de davant de la Catedral, es podrà seguir en directe el dilluns 6 de setembre a les 22.30 hores el concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, per acabar veient el castell de focs d’artifici a les 12,00 hores. Un altre esdeveniment que es cobrirà televisivament serà la solemne Missa Estacional en honor de la Mare de Déu de la Cinta que serà enregistrada i emesa posteriorment.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.