L’Ajuntament de la Ràpita treu a licitació el projecte de reforma de l’antic edifici de la Duana, situat a la Plaça Carles III de la Ràpita. Contemplant totes les actuacions necessàries, el projecte que acollirà el centre per al desenvolupament de l’economia blava de les Terres de l’Ebre surt a licitació per un valor de 526.304 €.

Amb les actuacions, l’Ajuntament de la Ràpita pretén adequar l’edifici en un espai d’empreses emergents per dinamitzar el seu teixit productiu, potenciant, al mateix temps, les sinergies dels agents emprenedors de la zona. Per tant, es preveuen zones de treball pels diferents professionals o empreses, així com zones de reunió, sales de presentacions o aules i uns espais polivalents.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, explica que “amb la licitació del projecte de reforma de l’antic edifici de la Duana estem més prop d’aconseguir que un edifici emblemàtic del centre del poble, com és aquest, passi a tenir un ús en benefici dels rapitencs i rapitenques gràcies a l’oportunitat empresarial que suposarà rehabilitar-lo i restaurar-lo per convertir-lo en el centre d’economia blava de les Terres de l’Ebre”.