El projecte comunicatiu Delta.cat inicia una nova etapa. A partir d’avui les poblacions de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, l’Ampolla i Camarles uneixen esforços amb l’objectiu de crear un referent informatiu a tot el delta de l’Ebre. L’estrena s’ha fet a l’Illa de Buda, un dels espais més emblemàtics del delta de l’Ebre. El mitjà compta amb la web deltacat.cat, els dials 107.6 i 91.1 de l’FM i també per la TDT i la televisió online a la carta. Tot per crear una nova estratègia comunicativa i fer conjuntament les reclamacions d’un territori.

L’illa de Buda, Un dels llocs més idíl·lics del delta de l’Ebre ha acollit la inauguració que ha comptat amb els quatre alcaldes dels municipis i amb actuacions musicals, entre ells la Rondalla dels Tres Cantadors. A partir d’este dilluns, delta.cat oferirà tota la informació dels quatre municipis deltaics en format ràdio i televisió.

La ràdio engega la programació a les 8:30 amb el Recapte d’estiu, a les mitges hores és el moment per els butlletins informatius amb la informació dels quatre pobles. Les ones de delta.cat també compten amb un gran selecció musical. A partir del setembre tornaran els programes ‘Al dia Terres de l’Ebre’, amb Leonor Bertomeu, amb tota la informació territorial i ‘El far’, el programa d’informació marinera amb la veu d’Eduard Carmona com a corresponsal del delta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.