Carles Brull Fornt, alcalde de Falset; Carme Ferrer Cervelló, alcaldessa de Senan; i Miquel Subirats Garriga, primer tinent d’alcalde d’Amposta; són els nous diputats a la Diputació de Tarragona pel grup d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Tots tres han recollit les credencials i han pres possessió del càrrec aquest divendres durant la sessió plenària corresponent al mes de juliol.

Brull substitueix l’alcalde de Flix Francesc Barbero Escrivà, pel partit judicial de Reus. De la seva banda, Ferrer substitueix el primer tinent d’alcalde de Valls Jordi Cartanyà Benet, pel partit judicial de Valls. Ambdós relleus són en compliment de l’acord de principi de mandat. Subirats substitueix l’alcalde d’Amposta Adam Tomàs Roiget, nou director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó Sans, els ha donat la benvinguda i els ha encoratjat a treballar per seguir millorant la qualitat de vida dels veïns i veïnes de les comarques del Camp de Tarragona, el Baix Penedès i les Terres de l’Ebre. La portaveu del grup polític d’ERC, Camí Mendoza Mercè, també els ha desitjat sort i encerts per seguir impulsant, ara des de la Diputació, polítiques de governança republicana i transformació.

Amb la seva incorporació, el grup polític d’ERC a la Diputació de Tarragona passa a estar format per 6 dones i 5 homes. Els canvis han implicat la designació de nous representants de la corporació en diversos organismes i entitats.

Durant el ple de juliol també s’ha donat compte del nomenament de vicepresident tercer de la Diputació de Tarragona del diputat Enric Adell Moragrega, en substitució d’Adam Tomàs Roiget. Adell és alcalde de Paüls i diputat delegat del Servei d’Assistència Municipal (SAM).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.