Un dels referents de la màgia a Catalunya, el Mag Lari, tornarà a Tortosa el pròxim 18 de setembre. Ho farà, una vegada més, al teatre auditori Felip Pedrell, on els seus seguidors podran passar ‘Una nit amb el Mag Lari’. Este és el nom de l’espectacle que hi presentarà, en el qual manté l’empremta personal que combina l’il·lusionisme i l’humor.

L’actuació del Mag Lari coincideix amb la celebració de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021. La funció arrancarà a les 20 h. A la web www.teatreauditoritortosa.cat es poden consultar més detalls de l’actuació i accedir a l’enllaç de la web on es poden comprar les entrades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.