El Govern d’Aragó restableix ‘El Caspolino’, el tren que connecta la Pobla de Massaluca amb Barcelona i Casp. D’aquesta manera, el municipi terraltí recupera la totalitat dels serveis perduts des de l’inici de la pandèmia després de mesos de reivindicacions.

Renfe ha tornat a habilitar-lo des de Riba-roja fins a Casp, ja que fins ara, l’empresa ferroviària només l’havia restablert en el tram català de la línia R-15, és a dir, des de Riba-roja fins a Barcelona, el que suposava que el municipi terraltí quedés ‘desconnectat’ en hores punta.

D’aquesta manera, per La Pobla de Massaluca hi tornarà a circular un tren a les 7:38 h en direcció a Barcelona, i un altre de tornada fins a Casp, que s’aturarà al municipi a les 20.35 h.

Des de La Pobla de Massaluca creuen que, en part, això s’ha aconseguit gràcies a les múltiples reivindicacions que ha protagonitzat el territori. Tot i que el cost del servei serà assumit pel Govern d’Aragó, ara reclamen que aquest tram (el comprès entre el seu poble i Riba-roja) passi a mans de la Generalitat per evitar noves problemàtiques futures.

 

 

Autor: