Amposta tindrà toc de queda a partir d’este divendres si finalment ho avala el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. La capital del Montsià ja feia uns dies que registrava unes dades epidemiològiques molt altes fins situar-se ara la taxa de confirmats per 100.000 habitants en 7 dies en 419 punts. El Govern de la Generalitat demana a la justícia que tots aquells municipis de més de 5.000 habitants amb una taxa superior a 400 tinguin confinament nocturn. Amposta se suma a altres municipis ebrencs que ja tenen toc de queda des de la setmana passada com són Ulldecona i l’Ametlla de Mar. La situació a les Terres de l’Ebre continua disparada amb el risc de rebrot a 564 punts, tot i que la velocitat de propagació ja ha baixat de l’1.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.