Les Nits de Campions canvien de format a causa de la pandèmia sanitària, i es lliuren els guardons amb limitació de persones per evitar les aglomeracions.
Els campions de lliga de Terres de l'Ebre recullen el seu guardó

A la seu de la Federació Catalana de Futbol a Terres de l’Ebre, a Tortosa, s’ha portat a terme l’entrega dels trofeus dels equips campions de lliga de la temporada 2020-2021. El directiu i delegat federatiu a Terres de l’Ebre, Joaquin del Pino, així com el directiu Tomàs José; el subdelegat Miquel Piñol; i el directiu i delegat de futbol sala, Miquel Angel Esquerré, ha estat els encarregats de lliurar els trofeus de campions.

Les 13 Nits dels Campions se celebren arreu del territori català, una vegada ha finalitzat la competició, per distingir els campions de Lliga. L’objectiu d’aquests actes, a banda de lliurar els trofeus als equips campions, és premiar amb guardons especials a diferents personalitats per destacar la seva trajectòria en el futbol i futbol sala català. A més, també s’obsequia als presidents que, un cop finalitzat el curs, deixen el seu càrrec.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.