L’Ajuntament de Deltebre ha intensificat la neteja de les platges de Riumar, de la Bassa de l’Arena i de la Marquesa per tal que els veïns i veïnes puguen gaudir-ne en les millors condicions. Les actuacions realitzades a les patges, conjuntament amb altres accions dutes a terme pel consistori, han permès renovar, un any més la bandera blava a la platja de Riumar.

Segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler: “Les constants millores i neteja de la platja, la renovació de les passarel·les, la recuperació de la bandera blava, el Wifi gratuït a la platja. Són alguns dels factors determinants per entendre que la platja de Riumar sigui, segons la guia Lonely Planet, la 9a millor platja de l’Estat espanyol i la 2a catalana”.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.