Avui 23 juliol es realitza la catorzena etapa de la Travessa per la Llibertat. Una etapa que porta al conseller Turull a les Terres de l’Ebre. El recorregut d’avui 23 de juliol serà de Móra d’Ebre a Gandesa, concretament, a la plaça de la Plana. En aquest punt concret el conseller Turull ha fet un discurs al públic que l’acompanya recordant sobretot les mostres d’afecte que rebia mentre complia una condemna injusta. A l’acte han assistit els diputats Albert Batet, Irene Negre, Mònica Sales així com altres membres de Junts per Catalunya com Annabel Marcos, Xavier Pallarès, Mercè Miralles, Eva Panisello, Jaume Sabaté, Lídia Pino, Marina Rojals, Sisco Vernet i Joaquim Miralles.

Demà 24 juliol es realitzarà l’última etapa d’aquesta Travessa per la Llibertat. El recorregut serà de Gandesa a Arnes. Curiosament, el poble natal de Xavier Pallarès, on també s’espera una rebuda multitudinària per part de la ciutadania en mostra de solidaritat i suport al conseller legítim Jordi Turull.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.