Remsa continua fent costat als projectes socials i esportius del territori. Ara ho fa amb la col·laboració amb el Campus Winners de bàsquet femení, que té lloc a Amposta de l’11 al 31 de juliol, obsequiant totes les participants al Campus amb una flamenca de peluix, la icona del Projecte Emma.

Amb esta iniciativa, Remsa dóna un nou impuls a la investigació en càncer de mama que es du a terme a les Terres de l’Ebre, amb què ja ha col·laborat anteriorment amb una donació de 10.000 €; també va cedir l’espai com a entitat patrocinadora del Bàsquet Cantaires Tortosa al Projecte Emma, en què el logo d’estE projecte llueix en lloc de Remsa, i amb la compra de 1.000 polseres solidàries amb Emma d’Homatic.

Així, amb esta nova iniciativa, Remsa reforça un cop més la seua imatge solidària i compromesa amb el territori i les seues iniciatives i inquietuds.

‘Per a nosaltres és molt important impulsar estes iniciatives que sorgeixen a les Terres de l’Ebre. Tant l’esport com la investigació són claus per ajudar les persones a gaudir d’una millor qualitat de vida: l’esport, per tots els beneficis que comporta, i perquè la practica en equip és fonamental per inculcar, sobretot a les persones més joves, la importància del treball conjunt i participatiu, per poder assolir grans reptes que per un mateix, tot sol, seria impossible. D’altra banda, aplicant els mateixos valors d’equip i solidaritat, fer costat al Projecte Emma és essencial perquè puguen  trobar una solució que ajude a milers de dones que pateixen ara i en un futur el càncer de mama’, ha declarat el director general de Remsa, Fernando Muiño.

El Campus Winners de bàsquet femení, se celebra per setè any consecutiu al Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre-Amposta. Enguany, els seus organitzadors han volgut evidenciar els valors del seu projecte, com el treball en equip i la solidaritat, sumant-se al Projecte Emma, donant 5 € de cada inscripció al Campus a la investigació en càncer de mama.

Francesc Canals, director del Campus i entrenador, afirma que ‘quan millores una mica cada dia, al final succeeixen grans coses. Els resultats no són una casualitat, sinó una conseqüència de moltes coses. Per això treballem amb les joves cada dia, per millorar el seu rendiment, les seues habilitats i les seues capacitats, tant esportives com humanes. I per este mateix motiu el Campus Winners col·labora amb el Projecte Emma, perquè estem segurs que esta investigació serà un gran suport per a tantes dones de tot el món que pateixen càncer de mama.’

Enguany hi ha 120 esportistes inscrites, que assistiran al Campus en tres torns setmanals, distribuïts per franges d’edat. Totes elles seran obsequiades amb la flamenca Emma durant l’acte de cloenda de cada torn.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.