Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya es van activar anit a la TV-3022 al terme del Perelló degut a que un camió de porcs va bolcar i va tallar la carretera. L’avís es va donar passats dos quarts d’onze de la nit. Es van desplaçar, a més, els serveis veterinaris per assistir als animals.

A hores d’ara, a la carretera TV-3022 es dona pas alternatiu per la retirada del camió accidentat. Hi ha aturades de 3 km en tots dos sentits de la marxa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.