El migcampista d’Ulldecona Aleix Garcia afronta el seu tercer estiu, de moment, sense equip. Fa una setmana, l’Eibar, on va arribar el passat gener, li va comunicar que no exercia la clàusula que li permitia renovar el contracte per dues temporades.

Si hagués de triar destí, una preferència. I es que l’ex futbolista del Manchester City des de la 2016-2017 ha encadenat primer dues sessions al Girona, on va jugar 70 partits, i després una al Mouscron de la Lliga Belga, on va tornar a ser important en 26 partits, 5 gols i 3 assistències. Tornar al Girona seria una bona oportunitat que no descarta.

L’estiu passat Aleix Garcia va acabar el seu contracte amb el City per buscar una nova aventura al Dinamo de Bucarest de la Lliga Rumana, però acabar molt malament i només hi va estar sis mesos. I es que ell, i la resta d’espanyols de l’equip i de l’staff tècnic van acabar farts de les mentires del president i no cobraven. Després, l’Eibar li va tornar a donar la oportunitat de jugar a Primera.