Maite Rodríguez Moreno, és la segona incorporació efectuada per part de la junta directiva del Club Handbol Amposta, per la temporada 2021/22, on tornarà a disputar la Divisió d’Honor de Plata femenina. Maite Rodríguez de 23 anys, ocupa la posició de pivot, i es va formar als equips base del club navarrés Balonmano River EGA d’Andosilla, des de la temporada 2006 fins a la 2018, la seua primera ja en categoria sènior.

La campanya 2018-2019 es va incorporar a l’Sporting La Rioja de la Divisió d’Honor Plata Estatal, fins a aquesta passada temporada, aconseguint amb aquestes tres campanyes, dos participacions en la fase d’ascens a la DHF Liga Guerreras Iberdrola, amb la portera Ailin López, primer fitxatge del conjunt ampostí, amb la que tornarà a coincidir aquesta pròxima temporada. En la passada campanya el Grafometal Sporting La Rioja, es va proclamar campió del grup B, i Maite Rodríguez, jugadora.

Aquest és el segon fitxatge que confirma el quadre ampostí de cara a la propera temporada, juntament al de la portera argentina de vint-i-quatre anys d’edat Alu López, i les renovacions importants de la portera Marta Gálvez, la pivot Sara Alonso i Gemma Gálvez, juntament a Mireia Ferré i Noa Royo que pugen del juvenil al primer equip.