Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació d’Amposta van detenir el passat 21 de juny tres homes de 18, 20 i 34 anys, dos dels quals de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut i el tercer de nacionalitat espanyola i veí d’Amposta, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Les detencions són resultat d’una investigació oberta després de tenir indicis de l’existència d’una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial en desús situada a La Sènia (Montsià).

El passat dia 21 es va portar a terme un dispositiu d’entrada judicial en l’esmentada nau, de 7.900 m2, on es van localitzar 4.000 plantes de marihuana de diferents mides amb una elevada floració de cabdells. Les instal·lacions disposaven d’instal·lació elèctrica, sistema de ventilació i filtració d’aire, així com de tots els utensilis necessaris per portar a terme aquesta activitat il·lícita. En el moment de l’accés policial a l’esmentada finca tres homes van intentar fugir, sense aconseguir-ho. Als tres detinguts també se’ls acusa d’un delicte de defraudació de fluid elèctric al trobar-se les instal·lacions connectades a la xarxa elèctrica de manera il·legal.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. Un dels detinguts va quedar en llibertat després de declarar en seu policial, mentre que els altres dos van passar a disposició judicial i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.