El CF Amposta treballa ja en la confecció de la plantilla per la temporada 2021/22. Les primeres incorporacions han estat els davanters Cristian Valcarcel i ‘Peke’ procedents de la Rapitenca de primera catalana. Aleix Alumbreros conegut futbolísticament com a ‘Peke’, torna al club ampostí on es va iniciar futbolísticament fa tretze temporades.

Cristian Valcarcel ha estat tota una revelació aquesta temporada, convertint-se en un dels davanters més efectius de la categoria, marcant 16 gols en 14 partits disputats, només superat amb 21 gols en 17 partits per Adrián Expósito del CF Lloret del Subgrup 1A. Pel que fa al capítol de renovacions el nou tècnic del conjunt ampostí, Fernando Garcia, podrà comptar una temporada més amb jugadors important dins a l’esquema bàsic de la plantilla com són el pivot i capità de l’equip Isaac Casanova, el migcampistes Felipe, Marc López, el central Raúl Istoc o el davanter centre Jesús Ferreres, als que s’hn afegit la darrera que han confirmat a través de les xarxes socials del club, la del defensor esquerrà Ferran Lluís. La directiva encapçalada per Carlos Gilabert segueix treballant per a tancar pràcticament la plantilla al 100 % i en les properes hores s’esperen més novetats en el si de l’equip.

El que si que està tancat a hores d’ara és l’staff tècnic que disposarà el jove entrenador tortosí, amb qui continuarà desenvolupant les tasques de segon entrenador Mario Javaloyes; Felipe Fumadó es farà càrrec de les tasques d’entrenador de porters, mentre Alfredo Castán desenvoluparà les tasques de fisioterapeuta, el veterà Manolo Añó seguirà una temporada més com a utiller i per últim qui realitzarà les tasques de delegat serà Miguel Àngel Beltrán.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.