Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra van detenir el dia 16 de juny dos homes de 24 i 25 anys, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van ocórrer el mateix dia 16, quan els agents van localitzar una plantació de marihuana en una finca rural ubicada al costat de la carretera N-420, al seu pas pel terme municipal de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre).

La plantació estava composada per 2.200 plantes de marihuana d’entre 5 i 40 centímetres d’alçada, les quals estaven plantades al costat de plantes de panís per tal que quedessin amagades per aquestes.

Arran de la recerca efectuada a l’interior de la finca, es va localitzar un petit magatzem on vivien  dos homes que van resultar ser els encarregats de la plantació, per la qual cosa van quedar detinguts per un delicte contra la salut pública.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció de Gandesa i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

4.200 plantes localitzades a Horta de Sant Joan

Pocs dies abans, el 10 de juny, una patrulla dels Mossos d’Esquadra va localitzar una plantació de 4.200 plantes de marihuana que estaven ubicades a l’interior del Parc Natural dels Ports, dins el terme municipal d’Horta de Sant Joan.

En aquesta ocasió el cultiu estava amagat en una zona de difícil accés, allunyat dels camins, envoltat de bosc i no es va localitzar cap persona al lloc de la plantació.

Fruit de les posteriors indagacions, els agents han pogut identificar dos homes com a responsables d’aquest cultiu, encara que fins el moment no han estat localitzats, per la qual cosa la investigació continua oberta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.