La primera Fira del Consum Conscient d’Amposta, organitzada aquest matí per l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre en col·laboració amb l’Ajuntament i el Mercat municipal d’Amposta, ha convertit la plaça del Mercat de la capital del Montsià en un gran aparador de les opcions  de consum responsable i en xarxa. Segons han valorat els organitzadors “estem molts satisfets, ha sigut un anar i venir de gent interessant-se pels productes exposats. Hi ha hagut molta interacció amb les expositores. Nosaltres, si amb aquesta primera edició hem aconseguit posar el nostre granet d’arena per conscienciar ni que sigui una sola persona dels beneficis per a la societat i per al planeta del consum de proximitat i ètic, ja n’estem satisfets. De fet tots els nostres projectes van encaminats en aquesta direcció, granet a granet, passet a passet que cada cop en siguem més els que apostem per la sostenibilitat“.

La fira ha obert de les 10 a les 14 hores a la plaça del Mercat d’Amposta amb una vintena de parades de cooperatives, associacions i artesanes  que han ofert productes i serveis de proximitat i de consum responsable tan relacionats amb l’energia, com les telecomunicacions o l’alimentació. També hi ha hagut un espai d’oci molt concorregut. La bona acollida de la fira, segons els organitzadors ja assegura una segona edició.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.