Ramon Brull, portaveu del grup municipal La Veu del Poble – FIC, s’ha convertit, novament, en alcalde de Camarles. Aquest és el primer canvi en la figura del batlle que es produeix a les Terres de l’Ebre des de les eleccions del maig de 2019.

Brull supleix a Josep Antoni Navarro, d’Esquerra Republicana, qui ha estat dos anys al capdavant del consistori camarlenc. El relleu es deu a un pacte de govern que permetrà a Brull governar un any, per a després, tornar-li a cedir el poder a Navarro fins a les eleccions del 2023.

Ramon Brull ja va ser alcalde pel PSC, des de l’any 2015 fins al 2017, fruit d’un pacte amb el PDeCAT de Sandra Zaragoza. Després de 15 anys a la professió, ha volgut deixar clar que, després d’aquest mandat, abandonarà la política municipal.

Un projecte continuista

Entre les iniciatives que té al cap el nou batlle, destaca la consolidació del projecte esportiu municipal, amb la remodelació de la pista poliesportiva coberta de Lligallo, el nou Camp de Futbol 7, o l’aposta per adequar el camp de futbol. També un ferm compromís en ajudar a créixer el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre i la celebració de bous en plaça portàtil durant les festes majors de Lligallo.

Autor: