La científica Marta Ponce Callarisa serà enguany la pregonera de les Festes Majors d’Ulldecona, que se celebraran del 28 d’agost al 5 de setembre. És Doctora en Medicina Humana, immunòloga, i treballa actualment a Oxford en en l’àmbit del control de qualitat del VMIC – Centre de Manufacturació i Innovació de Vacunes.

En el seu currículum acadèmic destaca, per ordre cronològic, l’estada d’erasmus en biologia, especialitat cel·lular i molecular realitzat el 2012 a la Universitat de Glasgow, Regne Unit; és graduada en la mateixa especialitat per la Universitat de Barcelona (2013) i màster en Immunologia mèdica avançada per la UB i UAB (2014). Posteriorment, el 2017, va realitzar una estància de Doctorat en Immunologia a la Universitat de Toronto, Canadà, i el 2019 va asssolir el Doctorat en Al·lergologia clínica, molecular i cel·lular per la Universitat mèdica de Vienna, Àustria.

Així mateix, ha rebut diverses beques, ha participat en mobrossos cursos, seminaris i congressos, i és autora de desenes de publicacions científiques arreu del món. Podeu consultar aquí el seu currículum complet.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.