El Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya ha atorgat un premi a Ports de la Generalitat per “l’eficiència en l’execució de les obres d’emergència derivades del temporal Gloria” a 32 ports de la Generalitat de Catalunya, amb una inversió publicoprivada de 36 MEUR. El director general de Ports, Joan Pere Gómez, s’ha mostrat molt agraït pel guardó: “En un any i amb una situació de pandèmia, s’han impulsat actuacions i procediments, fet proves, redactat projectes constructius i executat les obres de reparació, per donar seguretat i estabilitat a les infraestructures i adaptar els ports al canvi climàtic”. El premi s’ha lliurat durant l’acte de la 5a Nit de les Infraestructures a l’auditori de Foment del Treball.


 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.