L’Ajuntament de Camarles ha aprovat el pressupost municipal per a l’any 2021. Un pressupost que, segons l’actual alcalde, Josep Antoni Navarro, s’ha ajustat per reduir un deute de més de 250.000 euros que el consistori acumulava d’anys anteriors. Tot i així, s’ha evitat retallar en partides socials, i el finançament en inversions és superior als 453.000 euros.

De moment, enguany ja s’ha construït una nova àrea de caravanes i s’ha fet efectiva l’ampliació del Centre de Dia ‘La Granadella’. Ara, entre les inversions futures més destacades, l’ajuntament també contempla remodelar el Carrer Sant Joan de Lligallo del Gànguil i reconvertir el Casal Camarlenc en auditori.

Això ja serà, però, sota el mandat de Ramon Brull, qui, després d’un acord amb Esquerra Republicana l’any 2019, passarà a ocupar el càrrec de batlle durant un període d’un any, per després retornar-li el poder a Navarro fins a les eleccions municipals del 2023.

 

Autor: