La Policia Local d’Alcanar va detenir ahir al matí un home al nucli urbà d’Alcanar. Dimecres a la tarda uns veïns van alertar la policia de la presència d’un cotxe que originava un risc a la ciutadania per la seua conducció. Després d’identificar-lo i comprovar que també trencava una ordre d’allunyament el van detenir.

El conductor ha passat a disposició judicial després de trobar-se estupefaents al vehicle i de donar positiu a diverses drogues.  El cotxe romandrà al dipòsit de vehicles fins que el seu propietari el reculla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.