Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (PAPRONA) de la Guàrdia Civil de Tortosa (Tarragona), van interceptar un transport il·legal de més de 50 kg. de peix en un control rutinari de carretera.

Els fets van ocórrer la tarda de dimecres, quan els components de la Patrulla, realitzaven labors pròpies de la seva especialitat com són vigilància i protecció del medi ambient entre altres, i van descobrir a l’interior d’un transport isoterm diversos quilos de peix d’una talla inferior a l’estipulat per la llei.

El peix intervingut estava distribuït en una partida de 24 kg. de Verat (Scombrus scombrus) de talla antireglamentària emparada amb etiqueta de Llotja i una altra de 27 kg. de Lluç (Merluccius merluccius), també de grandària no autoritzada i sense traçabilitat.

Els agents van estendre acta per aquest motiu i es va procedir a l’aprehensió de la mercaderia en infringir la normativa en pesca marítima professional per introduir un producte pesquer il·legal en el circuit comercial.

Tot això és remès al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. El peix intervingut és lliurat al Centre Benèfic Càritas Diocesana de L’Aldea.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.