Canvi de líder a la lliga ebrenca de futbol sala després de l’empat contrapronòstic del Marisc Mediterrani davant el Lligallos Motor (2-2) que va saber aprofitar el FS Benifallet que s’imposava amb més dificultats de les previstes a Roquetes davant el filial roquetero (2-4). Ara quan resten tres jornades per a tancar la lliga resten emparellats els benifalletencs amb els deltebrencs amb onze punts i pel coeficient general se situen líders els de Benifallet.

Els locals salven els mobles a la recta final (2-2)

El fins ara líder de la competició, el Marisc Mediterrani, va salvar ‘in extremis’ un empat que ara el deixa emparellat a punts amb el Benifallet al capdamunt de la classificació i es veuen relegats al segon lloc de la taula pel coeficient general que afavoreix als benifalletencs per un gol. El partit va tenir molta intensitat i igualtat notòria entre ambdós conjunts. L’equip camarlenc, que es podia enganxar a la lluita per la lliga i situar-se a dos punts del lideratge, va arribar als minuts finals de l’enfrontament amb avantatge al marcador d’1 a 2, però en l’última jugada i gràcies a una jugada d’estratègia el conjunt deltebrenc va establir l’empat definitiu a dos gols, deixant amb la mel als llavis als de Camarles.

Golejada del Toscà per seguir enganxat a la lliga (9-1)

El Dertochip va ser un juguet a les mans d’un Toscà molt superior que va establir un resultat de 9 a 1 que el manté enganxat a la disputa per la lliga, situant-se a un sol punt dels dos colíders. Des del primer minut els tortosins van marcar la diferència sobre el terreny de joc i van anar establint la golejada, una mica unflada, tenint en compte que als darrers cinc minuts els locals van aconseguir 4 gols un darrera l’altre que unflava les distàncies al marcador.

Triomf a domicili per seguir somniant (2-4)

El Campredó va aconesguir una victòria important a la pista del Paüls per seguir somniant amb la lliga, situant-se a tan sols dos punts de la primera posició. Un triomf que el situa en llocs de disputar les semifinals per optar al títol. El Campredó va sortir al partit arribant a la mitja part amb 0 a 2. A la represa, la reacció de l’Aldover-Paüls li permetia posar-li més intensitat, acostant-se al marcador en dos ocasions, però els contraatacs li permetien als campredonencs mantenir l’avantatge al marcador en tot moment fins establir el 2 a 4 definitiu.

Remuntada benifalletenca per situar-se líder del grup

El Benifallet va suar per imposar-se al poliesportiu de Roquetes tenint en compte que al descans el marcador li era desfavorable per 2 a 1. Les alternatives van ser una constant entre ambdós conjunts que van gaudir de les seves ocasions. A la sortida dels vestidors, els benifalletencs van sortit amb més intensitat i ímpetu, com demostra el fet que als set minuts del segon temps ja dominaven el partit per 2 a 4.