El darrer 24 d’abril es va inaugurar DeltArt, l’Espai Expositiu de Deltebre. I es va posar en funcionament amb l’exposició d’Arrels Enfora, un tastet de la creativitat de fins a 26 artistes locals del municipi. Ara, amb l’objectiu de conèixer de més a fons les obres, des de l’Ajuntament de Deltebre s’han programat una sèrie de converses amb part dels artistes que participen en aquesta exposició.

En aquest sentit, la regidora de Foment Cultural, Igualtat i Gènere, Anna Giménez, ha destacat que aquesta “és una activitat pensada per dinamitzar i donar vida a la primera exposició de DeltArt”. Així, la regidora ha afegit que “l’objectiu és apropar l’obra dels artistes al públic i crear un espai de diàleg entre el creador i l’espectador”.

Les dues primeres converses, que es realitzaran aquest divendres i aquest dissabte a DeltArt, en el marc dels 44 anys de Deltebre, analitzaran l’art conceptual i la creació exterior. En aquestes participaran artistes com Cristina Jobs, Joan Salvadó, Andreu Bertomeu, Susana Bertomeu i Àlvar Bonet. L’aforament és limitat a causa de la pandèmia, i per això les converses es podran seguir a través del compte Facebook de l’Ajuntament de Deltebre.

Les properes trobades es realitzaran els dies 4, 11 i 18 de juny i tractaran sobre el món de la il·lustració, la pintura i la fotografia. Les reserves de les places es poden realitzar al correu electrònic [email protected], i a la pàgina web de Deltebre es poden consultar els artistes que participen en cadascuna de les converses.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.