Junts per Catalunya comença a implantar-se al territori ebrenc i a poc a poc va creant estructures locals cohesionades en mira a les eleccions municipals del 2023. D’aquesta manera, el passat dimecres 12 de maig finalitzà el termini per tal que els afiliats i afiliades de Junts per Catalunya de tres de les quatre capitals de les comarques ebrenques puguin presentar candidatures per tal de crear seccions locals encaminades a donar impuls a la formació política i comencin a treballar a la recerca de candidats per a les properes Eleccions Municipals. Igualment, avui divendres 14 de maig les candidatures presentades i acceptades es presentaran als afiliats. Entre aquestes capitals de comarca que constituiran secció local seran: Tortosa, Amposta i Móra.

Davant d’aquest procés constitutiu de seccions locals la diputada ebrenca, Mònica Sales, afirmava: “Que dins de Junts estem vivim uns moments intensos i satisfactoris de veure com va creixent el partit al nostre territori, i una confirmació d’aquest fet és el procés constitutiu iniciat a aquestes capitals de comarca”. Igualment, en la mateixa línia de la diputada ebrenca, Mònica Sales, la coordinadora de la vegueria de l’Ebre, Annabel Marcos, assenyalava “que la intenció de Junts per Cat en els pròxims mesos serà anant creant seccions locals al llarg i ample de tot el territori ebrenc”.

Des de Junts creuen que en els pròxims mesos la majoria de municipis ebrenc hauran creat secció locals de Junts. La membre de la Direcció Nacional de Junts per Catalunya, Irene Negre, comentava que “durant els pròxims mesos els membres de l’executiva de Junts ens posarem a treballar intensament per tal que a les pròximes eleccions municipals tots els pobles ebrencs tinguin una llista de la nostra formació política”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.