Els Mossos d’Esquadra han detingut un individu i n’han denunciat un altre per haver amenaçat presumptament la treballadora d’un bar amb una arma de foc. Els fets han passat aquest dimarts al matí al barri de Ferreries de Tortosa, just davant de l’Institut de l’Ebre.

Han estat els testimonis els qui han explicat que un dels dos atacants exhibia una pistola però, segons fonts policials, els Mossos encara no l’han pogut localitzar i la investigació continua oberta. En canvi, sí s’ha pogut requisar una arma blanca que portava un dels dos assaltants i n’han trobat un parell més de grans dimensions a l’entorn d’aquest establiment.

La persona que suposadament portava l’arma de foc i que estava amenaçant la treballadora del bar ha estat detingut, mentre que a l’altre se l’ha denunciat per portar al damunt una arma blanca. Tant un com l’altre són dos joves amb antecedents i ben coneguts per la policia a Tortosa.

Davant els avisos dels testimonis que els assaltants anaven armats, s’hi ha desplaçat fins al lloc dels fets diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil. Els agents de l’ARRO de la policia catalana han intervingut protegits amb escuts i armes automàtiques, tal com es veu en diversos vídeos que han circulat per les xarxes.

Es dona la circumstància que la nit anterior, segons diversos testimonis, s’havien produït baralles entre diferents grups de joves a l’entorn d’aquest local. L’establiment on han tingut lloc els fets es troba davant de l’Institut de l’Ebre i els fets han generat una forta expectació entre els estudiants que habitualment s’hi troben a l’entrada.

 

 

Periodista.