Per quart any consecutiu, l’Ajuntament de l’Aldea ha aconseguit el Segell InfoParticipa que atorga el Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la Universitat Autònoma de Barcelona amb un 100% de compliment dels 52 indicadors establerts juntament amb 39 municipis de Catalunya. Aquest resultat es suma al Reconeixement de l’Administració Oberta de Catalunya obtingut el passat 5 de maig, i situa l’Ajuntament de L’Aldea entre els més transparents de Catalunya. A més tan sols 3 ajuntaments de les Terres de l’Ebre (l’Aldea, Alcanar i Deltebre), han aconseguit el  100 % de transparència .

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “ Satisfet per aquest reconeixement, que juntament amb el rebut la setmana passada , demostra l’aposta per la transparència de L’Ajuntament”.L’Alcalde ha recollit el guardó del segell Infoparticipa  aquesta mateixa tarda, al auditori de la Universitat autònoma de Barcelona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.