Un total de 63 escaquistes participaran el dissabte 8 de maig a l’Escola Marcel·lí Domingo de  Roquetes a la primera jornada, de les tres previstes,  de la Lliga Territorial d’Escacs dels Jocs Esportius Escolars de les Terres de l’Ebre. Els inscrits, esportistes de les categories patufet, prebenjamí, aleví i cadet, jugaran pel sistema suís FIDE a 6 rondes, amb un ritme de joc de 60 minuts a caiguda de bandera per cada jugador/a. Per tal de respectar les normes i protocol COVID no serà obligat anotar les partides en cap categoria.

Dos jugades il·legals comportarà la pèrdua de la partida que en cas de guanyar-se permetrà sumar un punt, mig punt per taules, i zero punts en cas de perdre-la. En total seran aquestes nou entitats les que prendran part al territorial d’escacs: Club Escacs Amposta, Escola Sant Agustí de Riba-roja, Club Escacs Peó Vuit de Roquetes, Escola Lluis Viñes de Móra d’Ebre, Club Escacs Tortosa, Escola Les Eres de Vinebre, Escola Marcel·lí Domingo de Tivissa, Institut-Escola del Temple de Tortosa i Institut Juli Antoni de Móra d’Ebre. Tots els emparellaments i seguiment dels resultats es poden consultar a http://chess-results.com/tnr558900.aspx?lan=2. La competició organitzada per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre comptarà dissabte amb el suport del Club Escacs Peó Vuit i l’Ajuntament de Roquetes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.