Campredó ha volgut recuperar la fira Mestràlia i ho fa amb vuit activitats repartides entre els mesos de maig i octubre. L’edició d’enguany, la tretzena, es nodrirà d’actes que ja s’havien de celebrar l’any passat, però que van ser suspesos arran de la pandèmia. El primer serà dissabte vinent amb la presentació de la jota Campredonenca i el concert de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic. La fira ha donat però el tret de sortida amb la presentació del cartell, que fa referència al símil entre les conserves i el confinament.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.