El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tortosa, Miquel Albacar, ha demanat a l’Ajuntament que “implanti un pla d’acció per millorar i dinamitzar el polígon industrial Baix Ebre”. Aquesta petició, plantejada com a moció, es debatrà al plenari municipal de dilluns. La proposta contempla “actuacions de manteniment de les voreres i paviment, i millora de la il·luminació” i remarca que “totes les intervencions es facin seguint la mateixa estètica”. A més, també aposta per “dinamitzar el polígon” i per “intentar atreure noves empreses perquè s’hi instal·lin”. En aquest sentit, segons Albacar, “cal oferir uns bons serveis i facilitats a les indústries” i, per això, “proposem la creació d’un servei personalitzat per atendre les empreses, tant les que ja hi són com les que es volen implantar a Tortosa“.

El portaveu municipal de Cs ha destacat que “l’última modificació pressupostària, aprovada gràcies a l’abstenció de Ciutadans, ja va incloure una partida per millorar la il·luminació del polígon”, però “les actuacions han d’anar més enllà i és necessari que continuïn durant l’any vinent per acabar amb el deteriorament d’algunes zones”. Segons Albacar, “les millores urbanístiques i de serveis del polígon són imprescindibles per aconseguir que les empreses siguin competitives i vulguin instal·lar-se a Tortosa”.  

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.