Els Mossos d’Esquadra van detenir dos veïns de Sant Carles de la Ràpita la matinada del dia 22 després de ser enxampats quan, suposadament, preparaven un robatori en un establiment comercial del nucli urbà. L’arrest es va produir a l’avinguda de Jaume Perepons en el marc d’un operatiu entre els Mossos i la policia local, amb patrulles uniformades i de paisà, per frenar l’increment de robatoris al municipi i al nucli veí d’Alcanar Platja durant els últims temps. Els agents van detectar un dels homes amb eines a la mà mentre un altre tornava d’un edifici proper, segons han confirmat fonts dels Mossos.

En paral·lel a aquesta detenció, una investigació dels Mossos va permetre identificar un dels arrestats en l’operatiu com a presumpte autor d’un robatori a Alcanar Platja, pel qual es va detenir un altre veí de la Ràpita. Tots dos acumulaven nombrosos antecedents policials per aquest tipus de fets i van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge.

Autor: