El Programa de Voluntariat CaixaBank té com un dels seus eixos transversals l’atenció a col·lectius de la tercera edat o amb diversitat funcional per tal de millorar la seua qualitat de vida. Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’Associació de Voluntaris CaixaBank a les Terres de l’Ebre entrega 1.025 roses elaborades i cedides gratuïtament per l’empresa Hierros Delta als residents de nou residències de les comarques ebrenques, celebrant la diada de Sant Jordi amb gent gran i amb persones amb discapacitat.

En concret, els voluntaris han entregat roses a la Fundació APASA (Amposta), i les residències de gent gran d’Amposta, El Perelló, la Ràpita, Mora d’Ebre, Batea, Gandesa, Falset i Els Guiamets.

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha afirmat sentir-se “orgullós del compromís, l’esperit de solidaritat i l’extraordinari suport del voluntariat CaixaBank a col·lectius com els de la gent gran o amb discapacitat”. A més, ha destacat la solidaritat d’empreses del territori com Hierros Delta, que amb el seu donatiu permeten dur a terme aquesta acció solidària.

En els últims anys, el Programa de Voluntariat CaixaBank a Catalunya ha fet entrega de més de 3.600 roses solidàries a persones en situació vulnerable a les diades de Sant Jordi, com a part de la seua funció social en favor de col·lectius en risc d’exclusió.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.