NJOY Catalonia és un projecte de nova formació que ofereix experiències turístiques arreu de Catalunya, i el seu tret distintiu és la sostenibilitat. Nascuda a l’Ebre, aquesta iniciativa ha rebut l’accèssit al Premi Emprenedoria 2020 organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre i ara afronta un repte majúscul; combatre els efectes de la pandèmia en temps de restriccions de mobilitat. Es tracta de dues emprenedores que van decidir començar un nou repte. L’empresa permet descobrir paratges poc massificats.

“Catalunya és una mica més, hi ha la part més coneguda, però després hi ha la Catalunya insòlita que no són els productes, les activitats que pots trobar en qualsevol agència de viatges, sinó que busquem destacar aquelles experiències que en el mateix territori on es produïxen siguen immersives, on tu pugues anar i impregnar-te d’allò que significa ser en aquell territori”, ha destacat Cristina Pastor, CEO de NJOY Catalonia.

“Vam pensar que hauríem de compensar en alguna manera l’impacte produit pels turistes a través de diferents projectes, de moment hem començat amb la reforestació. Cada cop que algú reserva alguna activitat amb nosaltres, plantem un arbre amb el seu nom en algun projecte de reforestació que duu a terme l’ONG Tree Nation”, ha assegurat Claire Aubertel, CEO de NJOY Catalonia. Les reserves es poden fer a través de la seua web https://www.njoycatalonia.com/   i també se les pot trobar a Facebook, Twitter i Instagram.

Autor: