La Guàrdia Civil va detenir el passat dia 10 d’abril a un home de 42 anys d’edat, veí d’Albal (València), conductor d’un taxi de València, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, al ser-li intervinguts a l’interior de vehicle 404 grams de cocaïna. Agents d’una patrulla de la Guàrdia Civil amb base a Tortosa realitzaven un control de verificació fiscal en l’àrea de servei del Baix Ebre de l’Autopista AP-7, a l’altura de la població de l’Aldea, decidint aturar aquest vehicle.

Pel que fa al taxi, després d’examinar en profunditat, els agents van descobrir 404 grams de cocaïna repartits en 30 bossetes i dos envasos a el buit. El fet que la droga fos descoberta per la Guàrdia Civil fraccionada per dosis, condueix a sospitar la probabilitat que aquesta persona podria haver intentat aprofitar com a pantalla seva tasca com a conductor del taxi per al transport, distribució o venda de la droga sense aixecar sospites.

El detingut, que quan va ser interceptat conduint presentava clars indicis i una conducta que indicava un possible consum d’alcohol o substàncies estupefaents, va ser sotmès per una patrulla de trànsit dels Mossos d’Esquadra -a qui la Guàrdia Civil va interessar aquesta col·laboració-, a proves d’alcoholèmia i de drogues, donant resultat positiu a aquestes últimes. Aquesta persona, a qui se li imputa la presumpta comissió de delictes contra la salut pública i contra la seguretat de l’trànsit, va ser posada a disposició de jutjat d’instrucció nº 2 de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.