Avui l’AECE s’ha reunit amb el Conseller d’Interior, Miquel Sàmper per reivindicar la situació actual al territori, demanant la Unitat Territorial perquè sigui possible la mobilitat entre comarques a Terres de l’Ebre, basant-nos amb criteris de densitat de població. Actualment, Baix Ebre (77,8 hab/km2), Montsià (92,8 hab/km2), Terra Alta (15,4 hab/km2) i Ribera d’Ebre (26,4 hab/km2), comparades amb el Barcelonés amb (15.880 hab/km2). Amb aquestes dades és innegable que s’està fent un greuge comparatiu.

El Conseller és optimista i creu que divendres es podria anunciar la mobilitat per regions sanitàries. Des de l’AECE, també s’ha demanat al polítics d’aquí la defensa ferma a les empreses del territori amb la mirada posada a llarg termini. En aquesta reunió també han participat Cambra de Comerç de Tortosa i Pimec.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.