L’equip ampostí amb la victòria en aquesta jornada per 22-29 a la pista de l’Avannubo La Roca, s’assegura de forma matemàtica la permanència una nova temporada a la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení. Les locals que disputaven un partit de tràmit, van anar sempre a remolc de l’Handbol Amposta, que va portar la iniciativa en el marcador durant tot el primer període, tenint les locals molts problemes per superar la bona defensa ampostina, tot i que Monllor la seua màxima realitzadora, va acabar el primer període amb la meitat de gols marcats pel seu equip. Les diferències van anar augmentant arribant-se amb una bona renda de sis gols (10-1).

A la segona meitat va seguir la bona defensa ampostina per augmentar la diferència favorable, fins a arribar a una màxima renda de 9 gols (12-21), provocant el temps mort del tècnic local, que fa reaccionar al seu equip, reduint-la desavantatge amb un parcial favorable, i situant-se a només cinc gols (17-22). Mateu Castellà no vol confiances i crida a l’ordre a les seues jugadores, per mantenir la diferència i endur-se aquesta important victòria.