Aquest dissabte 10 d’abril es posarà en funcionament un nou servei al nucli de Riumar: una línia de bus que unirà el nucli amb Deltebre, Sant Jaume, l’Aldea i Tortosa, posant fi d’aquesta manera a una reivindicació històrica de la ciutadania. El servei es prestarà durant tots els caps de setmana de l’any, dissabte i diumenge, i durant els mesos de juliol, agost i la Setmana Santa funcionarà diàriament.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta línia de bus ens permet enfortir, encara més, l’oferta de serveis que prestem als veïns i veïnes de Riumar, i també a tota la gent que ens visita unint el nucli de Riumar amb altres municipis i zones d’interès”. Soler ha recordat que aquesta connexió ha estat una demanda històrica que esdevindrà realitat gràcies a les gestions que hem realitzat des de l’Ajuntament de Deltebre amb el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i ha remarcat tota la tasca que s’ha realitzat durant aquests anys a Riumar que ha permès “transformar i posar en valor el nucli com a espai d’atracció turística”.

Les parades del bus de la línia L1602 estaran ubicades al Consell de Riumar, al Passeig Marítim, al Centre Comercial, al carrer Polla d’Aigua i al Càmping l’Aube. Els horaris corresponents es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre, i també a la plana web de la prestadora dels serveis, l’empresa HIFE.

Aquest servei se suma al reforç de la seguretat al nucli de Riumar amb una brigada de la Policia Local que estarà present al nucli durant tots els caps de setmana fins a l’estiu, moment on s’enfortirà encara més la presència de la policia per garantir la seguretat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.