La Diputació de Tarragona ha rebut aquest dimecres un premi de l’Agencia Española de Protección de Datos que reconeix la tasca que realitza per ajudar els municipis de la demarcació a adaptar-se i complir amb la normativa de protecció de dades. El diputat delegat del Servei d’Assistència Municipal (SAM) de la Diputació, Enric Adell, en representació de la corporació, ha estat l’encarregat de recollir aquest reconeixement durant un acte que ha tingut lloc a Madrid, en el marc del lliurament dels Premis AEPD 2020.

Aquest premi posa en valor el treball que, dia a dia, desenvolupem des de la nostra administració, oferint suport i coneixement al conjunt de totes les entitats locals que conformen la demarcació de Tarragona”, ha assegurat Adell en el moment de recollir el guardó. “La Diputació realitza un constant esforç per crear en els ajuntaments una veritable cultura en protecció de dades, formant, assessorant i ajudant els municipis en l’adequació total a la normativa”, ha afegit.

La Diputació de Tarragona ofereix diversos serveis en matèria de Protecció de Dades als municipis del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, entre ells, formacions, assistència jurídica als consistoris de menys de 10.000 habitants i també assumeix les tasques pròpies del delegat de Protecció de Dades per a una quarantena d’ajuntaments petits que no disposen de recursos per tenir aquesta figura.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.