Les llibreries d’Amposta i Tortosa ja estan acumulant estoc per poder celebrar el Sant Jordi. Després que el Procicat donés la llum verda a la celebració del dia del llibre i la rosa, el gremi de llibreters va donar les pautes per poder organitzar la diada amb totes les mesures de seguretat: distància, control de l’aforament, circuits d’entrada i sortida i el gel hidroalcohòlic també seran els protagonistes el 23 d’abril.

A Amposta Sant Jordi se celebrarà a la plaça del castell davant de la Biblioteca comarcal Sebastià Juan Arbó on se celebraran diferents actes. La llibretera la Romàntica, Helena Hernández, espera amb molta il·lusió celebrar el que serà el seu primer Sant Jordi.

A Tortosa les llibreries trauran els taulells al carrer fora de les botigues copiant el model de celebració que es va fer el passat 23 de juliol. I els escriptors passaran a signar a les floristeries per mantenir viva la flama de la diada. La Rosa Cubeles, de la 2 de Viladrich, encara recorda amb tristesa viure un 23 d’abril amb les portes tancades.

 

Autor: