Els Mossos d’Esquadra activaran els propers dies un dispositiu de seguretat a la zona dels Parcs Naturals dels Ports i del Delta de l’Ebre, amb la finalitat de garantir el compliment de les mesures de restriccions del PROCICAT.

Des del dia 1 fins al 5 d’abril es controlaran els vehicles que accedeixen tant al  massís dels ports per la pista forestal que dona accés a Caro i que transcorre pels termes municipals del Baix Ebre i de la Terra Alta com a la zona del Delta de l’Ebre per la zona de la platja del Trabucador.

Durant la Setmana Santa s’incrementa el turisme i l’ocupació de les segones residències, especialment a les zones de costa i de la muntanya. Aquest fet comporta un increment de la mobilitat i per aquest motiu s’establiran controls per garantir el compliment de les restriccions de mobilitat perimetral de Catalunya.

El passat cap de setmana es va detectar una gran afluència de vehicles per accedir als Ports i al Delta de l’Ebre coincidint amb el primer cap de setmana sense restriccions comarcals. Quatre conductors van ser denunciats per incomplir les restriccions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.