L’edició en paper número 973 del Setmanari L’EBRE es fa ressò, ja a través del titular principal de portada, d’un estudi fet per un grup d’infermeria d’Urgències de l’Hospital Verge de la Cinta que analitza la resposta que es va donar als ferits del tràgic accident de bus de Freginals atesos al centre. Valoren que la resposta sanitària podria haver estat encara millor i per a estar més ben preparats per a accidents d’estes característiques en un futur, reclamen que es facen simulacres d’accidents greus, ja que no se n’ha fet cap des d’aleshores.

La doble imatge de portada és per a la preparació del cabal navegable del riu Ebre, que reobre esta Setmana Santa per a tot tipus d’embarcacions, i per a la filla del guerriller Francisco Serrano, Lidia, que este dijous va recollir als Reguers les restes del seu pare per a poder-lo enterrar al seu poble.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.