Ja és oberta la convocatòria per al concurs de disseny de cartells de la XXVIII Mostra de Jazz de Tortosa, que tindrà lloc aquest 2021, organitzada per l’Associació Músiques i Events de l’Ebre amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa.

Els concursants hauran de lliurar els seus dissenys abans del 16 de maig, al correu electrònic de la Mostra Jazz Tortosa: [email protected]. La decisió, en la qual es valorarà la relació de les obres presentades i la Mostra Jazz Tortosa, es farà pública en la data que l’organització anunciarà públicament.

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 700 € amb la col·laboració de la Fundació Privada Duran-Martí. Paral·lelament, una selecció dels millors cartells presentats a l’edició d’enguany també formarà part d’una exposició que es podrà visitar durant el dies de celebració de la XXVIII Mostra de Jazz de Tortosa.

La Mostra de Jazz s’inclou dinsde la programació musical estable de la ciutat i és un referent entre els amants de jazz de la zona on conflueixen el sud de Catalunya, el nord del País Valencià i la franja aragonesa. A més a més, enguany la seva programació s’inclou dins de les activitats organitzades a Tortosa en el marc de la Capital de la Cultura Catalana 2021.

En els darrers anys, per la Mostra han passat artistes de prestigi internacional com Tete Montoliu, Chick Corea, Michel Camilo, Arturo Sandoval, Yellowjackets, Marcus Miller, Soulbop Band (amb Bill Evans i Randy Brecker), Roben Ford, Pedro Iturralde, Pegasus, Avishai Cohen, Mezzoforte, Paquito d’Rivera, Spyro Gyra, o Ara Malikian, entre molts d’altres.

Les bases íntegres del concurs es poden consultar a la web www.jazztortosa.com i a www.tortosacultura.cat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.