Nova jornada a la Divisió d’Honor Plata en una temporada atípica on els conjunts ebrencs afrontaràn una única volta que decidiran les places d’ascens i de descens a la primera divisió comarcal. L’Amposta, que ha arrencat amb bon peu després de la represa, encadena dos partits consecutius amb la porteria a zero i rep a la seva pista a un conjunt que lluita per eludir els llocs de perill com és el Futsal Lleida B. Dissabte a partir de les 17 hores de la tarde al pavelló municipal d’Amposta els deixebles de Gerard Codorniu intentaran allargar la bona dinàmica després de sumar la primera victòria a domicili d’aquesta temporada a la pista de l’Agramunt. El tècnic ampostí destaca que intentaran mantenir el bon nivell defensiu de l’equip i intentaran encadenar el tercer triomf consecutiu que els estabilitze a la part capdavantera del grup.

Per la seva banda, el CFS Tortosa vol oblidar la mala imatge que van donar a la pista del líder la setmana passada on fruit d’una primera meitat nefasta van marxar als vestidors amb un desavantatge de 4 gols al marcador. No obstant, les baixes per lesió que acusava el conjunt de Joan Accensi els van debilitar. De cara al pròxim partit es pot produir el debut de Moha amb el conjunt tortosí. Accensi, comentava aquesta mateixa setmana que “hem tret conclusions positives del partit a la pista del Sicoris, i tot i que no estem bé a nivell de lesions, intentarem refer-nos contra el Comptat d’Urgell. Estem bé a nivell anímic tot i la derrota contundent que vam patir, però això ja és història i ens toca aixecar i mirar de cara al proper partit. El passat ens ensenya per a corregir errors“. Al mateix temps el tècnic tortosí apuntava que “es pot produir algun debut, però a hores d’ara és aviat per dir-ho ja que no tenim la fitxa tramitada. Tot i així, els partits de casa en una lliga tant curta són claus i ens hem de deixar la pell per intentar esgarrapar els punts com a locals“.

Per últim l’AES la Sénia, que no coneix la victòria des del retorn a la competició, visita la pista del líder Sicoris en el partit que obrirà la jornada a partir de les 16 hores de la tarde. Els jugadors de Pau Garcia, que acumulaven nombroses baixes al partit davant el Fraga de la setmana passada intentaran reposar-se d’aquest hàndicap i intentaran fer front al rival més complicat al que es podien trobar en aquesta fase de la lliga. Tot i això, els seniencs que tenen com a objectiu primordial la permanència d’aquesta temporada en la qual debuten a la Divisió d’Honor, voldran sumar abans de medir-se la setmana vinent en el primer derbi ebrenc de la categoria davant el Tortosa.